zondag 3 oktober 2010

Eerste mtb-evenement op 31 oktober

Graafmachinist Arjan Vreeswijk maakt momenteel extra uren omdat we graag willen dat de route op 22 oktober - als de officiële opening plaatsheeft - zover klaar is dat iedereen hem kan komen proberen.

Dat zal  wel lukken omdat er een tweede en eventueel zelfs een derde minigraver wordt ingezet om de paden aan te leggen. Verder worden volgende week de routepalen geleverd en kunnen we beginnen met het plaatsen. In totaal zijn er zo'n 250 nodig, dus dat is nog een flinke klus.

Er staat ook wel enige druk op. Na de officiële opening volgt op 31 oktober een eerste mtb-evenement op de nieuwe route. De groep Twenterunners van TV Trios organiseert die zondag een tocht waar iedereen aan mee kan doen.
De inschrijfgelden (5 euro p.p) komen ten goede aan kankerpatiënten.


Aankomst dit jaar in Rotterdam
Triosatleten zullen het bedrag overhandigen na afloop van de Roparun 2011, een estafetteloop van Parijs naar Rotterdam die volgend jaar op 11 juni wordt gehouden.
De organisatie is van plan de deelnemers aan de mtb-tocht op landgoed Twickel te laten kiezen uit 45, 55 en 70 kilometer. Deze week hebben we overleg hoe we dat gaan doen. De start is in ieder geval op het sportcomplex van BZSV De Blauwwitters aan de Twickelerblokweg 11 te Borne.
Vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur kan daar worden gestart. De organisatie belooft dat de eerste groep achter enkele 'prominente' voorrijders kan rijden. Wie dat zijn is nog niet bekend gemaakt. We zijn heel benieuwd!

2 opmerkingen:

 1. Dag Rene,

  wat ontzettend leuk om dit bericht te lezen.
  Wij zijn druk bezig met de organisatie van de tocht!
  Helemaal super dat er met man en macht gewerkt wordt om het parcour zo goed mogelijk af te krijgen!
  Succes ermee, Simone Masselink

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Rene,

  Super bericht. Mede door jou acties en de inzet van alle vrijwilligers gaat het zeker lukken.

  Zowel de 22e als de 31e oktober beloven een feest te worden.
  Laten rekenen op een flinke deelname ter ondersteuning van de goede doelen van de Roparun.
  Kijk op www.roparun.nl

  BeantwoordenVerwijderen