dinsdag 21 september 2010

Uitnodigingen zijn de deur uit

Provinciaal gedeputeerde mevrouw Carry Abbenhues gaat op vrijdag 22 oktober samen met zeven anderen de vaste mountainbikeroute in Twickel officieel openen. Ze doet dat voorafgaand aan een fietstocht waarbij de genodigden zelf een stukje van de route kunnen verkennen.

Carry Abbenhues
De Regio Twente heeft deze week de uitnodigingen voor de openingsmiddag de deur uitgestuurd. Uitgenodigd zijn vertegenwoordigers van alle partijen die meehelpen de route tot stand te brengen:
de Stichting Twickel, Landgoed ‘t Warmtink, de provincie Overijssel, Regio Twente,  ANWB, Rijkswaterstaat, de gemeente Hof van Twente, de gemeente Hengelo en de verenigingen RTC Borne, RTC Hengelo, TV TRIOS’88, ATV Ruiten Drie en DFC de Twickeltrappers.

Afgevaardigden van de vijf verenigingen helpen de gedeputeerde de route officieel te openen samen met Gert-Jan Roelofs van de Stichting Twickel en H. van Agteren, lid van het dagelijks bestuur van de Regio Twente. De laatste twee houden ook een toespraak, evenals mevrouw Abbenhues zelf. Routebouwer Patrick Jansen verzorgt een presentatie over het bijzondere van de mtb-route op Twickel.

Het programma heeft plaats in restaurant Het Hoogspel aan de Bornsestraat. De aanvang is om 14.00 uur, de offieciële opening heeft plaats om 15.15 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten