maandag 6 september 2010

Strakke planning bij Trios

En weer een stuk klaar. Maandagavond 6 september heeft een ploegje van Trios een deel klaargemaakt langs de Torendijk. Daar komt een strook van ruim een kilometer te liggen. De minikraan heeft het werk daar al gedaan en met het afwerken zijn weer er nu halverwege.

De ploeg van Trios met vlnr Ronald Noorman,
Rudi Pigge, Herman Duim en Grieco Lubbers.
Coördinator Herman Duim van de Bornse triatlonvereniging heeft het inmiddels goed geregeld. De komende weken komt telkens een andere ploeg van zijn vereniging meehelpen. Eén lid doet het twee keer achter elkaar en zorgt telkens voor de overdracht. Zo komen heel wat leden van Trios aan bod.

Bij de RTC Hengelo begint de organisatie  nu ook vorm te krijgen. Coördinator Fred Zwienenberg meldt dat hij kan beschikken over tenminste vijftien leden die de handen uit de mouwen willen steken. Donderdagavond komt hij met een deel van de ploeg langs.

Kraanmachinist Arjan Vreeswijk is inmiddels in de Oelerweg aangekomen. Daar begint één van de spannendste delen van de route, dwars door een verwilderd bos met talrijke rabbatten. Hij zal er wel een paar dagen over doen voordat hij daar weer uit is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten