maandag 9 januari 2012

Lovende reportage in Mountain Bike Plus Magazine

Het tijdschrift Mountain Bike Plus Magazine komt 20 januari met een reportage over de vaste route op landgoed Twickel. De maker is free lanceverslaggever Gerko van der Graaf en hij stuurde ons het artikel al om te lezen.
We mogen het hier nog niet laten zien omdat er tot de publicatiedatum een embargo op zit, maar we kunnen wel verklappen dat het een lovend verhaal is geworden. Gerko heeft veel waardering voor wat er op het landgoed tot stand is gebracht. Dit deel van Twente is niet het meest spannende om een mountainbikeroute te maken. Desondanks zijn we er volgens hem in geslaagd een mooie, gevarieerde en ook wel spannende route te maken die zeker de moeite waard is.
Wat ik leuk vind is dat Gerko in zijn verhaal nogal wat aandacht besteedt aan het werk dat is verzet om de route aangelegd te krijgen. Veel mountainbikers staan daar niet zo bij stil. Hij doet een beroep op iedereen die graag in de natuur fietst om ook eens de handen uit de mouwen te steken als een route moet worden aangelegd of onderhouden.
Ik zou zeggen: koop dat blad straks en lees hoeveel moois we op Twickel te bieden hebben!

1 opmerking:

 1. Inderdaad een mooie natuur rondom twickel.
  Ik vraag mij alleen af of het stukje tussen de Noordmolen en de Twickellaan permanent afgesloten word.
  Dit zou jammer zijn daar er al meerdere singel tracks uit de route zijn gehaald vanaf de opening en de route hierdoor wat saaier wordt.
  Helemaal gezien het feit dat Haaksbergen iets moois neergelegd heeft.
  Kijkend hierna lijkt het mij sterk dat er uit de Twickelroute niet meer te halen is.

  BeantwoordenVerwijderen